Eetdag 2018

Zoals ieder jaar kunnen jullie dit jaar weer genieten van onze fantastische eetdag!

NIEUW CONCEPT – HET ONTBIJTBUFFET

Hebben jullie zin in een uitgebreid ontbijt, maar geen zin in de afwas achteraf? Dan is dit iets voor jou!

Op ZONDAG 16 SEPTEMBER organiseert speelpleinwerking Saviaantjes Bocholt een overheerlijk ontbijtbuffet. Je kan er genieten van een uitgebreid assortiment broodjes, beleg, cornflakes, spek, ei, fruit en yoghurt. Eveneens als diverse warme en koude dranken die inbegrepen zijn in de prijs. Van al deze lekkernij kunnen jullie smullen tussen 8u00 en 11u00. De prijs voor volwassenen bedraagt €12, kinderen betalen €6.

Geniet je liever van een ontbijtje bij jou thuis of verras je graag iemand met ontbijt op bed. Dan kunnen jullie altijd gebruik maken van onze ontbijtmanden. Deze kunnen afgehaald worden tussen 8u00 en 11u00 aan het Parochiehuis van Bocholt. Voor een grote ontbijtmand (volwassenen) betaal je €9, de kostprijs voor een kleine mand (kinderen) bedraagt €4,5.

 

Aarzel niet en schrijf je snel in voor 9 september 2018! Inschrijven kan u bij onze leiding of door te storten op het volgende rekeningnummer BE35 0882 7535 8137 met als mededeling “Eetdag Saviaantjes – Familienaam”. Daarnaast kan u zich online inschrijven door op de volgende linkt te klikken: 

 

 

 

 

Ridders van Bocholt

groen logo ridder.jpg

Lid van de VDS

Like ons op Facebook