Op kamp

We gaan ook elk jaar weer op kamp met de kinderen vanaf 6 jaar.

Door de nieuwe groepsindeling die in 2011 inging, is ook de organisatie van het kamp aangepast. Na evaluatie in het jaar 2011 ziet de kampindeling er vanaf nu zo uit:

·    Kampperiode Donkies: 10 tot 15 augustus

·    Kampperiode Saxers: 15 tot 20 augustus

·    Kampperiode 12+: 13 tot 20 augustus

Deze data zijn richtlijnen, gewoonlijk start onze kampperiode op 10 augustus, al kan deze datum afwijken als we door boeking een dagje eerder of een dagje later moeten toekomen op de kampplaats. Als we op een andere datum vertrekken dan normaal, kan je dat altijd tijdig vernemen op deze site en in ons jaarlijks saviokrantje.
Als de Donkies 5 dagen op kamp zijn geweest komen de Saxers hun aflossen. Deze blijven dan ook 5 dagen op kamp en keren dan terug huiswaarts. De 12+ Groep beleeft het langste kamp, namelijk 7 Dagen. Ze zullen overnachten in tenten, maar we voorzien altijd een kampplaats met voldoende bedden in het gebouw zodat we in noodgevallen (aanhoudend slecht weer) steeds naar binnen kunnen uitwijken.

Als de ene groep vertrekt en de andere komt aan, organiseren wij voor al de ouders een wisselbezoekdag, zodat ook zij kunnen komen kijken waar dat hun kapoen op kamp gaat. Dit is altijd op 15 augustus.

Ridders van Bocholt

Ridder_mini_ZT_WT.jpg

Lid van de VDS

Like ons op Facebook