Groepen

De Spruitjes

Dit is de groep van de allerkleinste. Namelijk de kindjes die dit jaar 5 of 6 jaar worden of geworden zijn mogen al naar de saviaantjes komen. De spruitjes is de groep met de kleutertjes.Deze allerkleinste krijgen ook een aangepast programma, zo tekenen en knutselen zij graag en dat doen we dan ook zeer veel. Ze hebben hun eigen lokaal zadat alles herkenbaar blijft voor de ganse vakantie.

Deze groep heeft elke weekdag werking, behalve de donderdag, van 13u00 opvang, 13u30 beginnen we en om 17u00 mogen ze terug naar huis.

 

De Donkies

Voor de kinderen vanaf 7 jaar tot 8 jaar is er een volgende groep. Aangepaste spellen gaan deze kinderen een ganse vakantie bezig houden.Zij mogen komen op elke weekdag, behalve donderdag, vanaf 13u00 opvang, we beginnen om 13u30 en om 17u00 is de dag bij da saviaantjes voorbij.

 

De Saxers

Voor de kinderen vanaf 9 tot 11 jaar is er een volgende groep. Aangepaste spellen gaan deze kinderen een ganse vakantie bezig houden.Zij mogen komen op elke weekdag, behalve woensdag, vanaf 13u00 opvang, we beginnen om 13u30 en om 17u00 is de dag bij de saviaantjes voorbij.

  

12+

Onze 12+ groep is nieuw opgericht in 2011. Dit was nodig omdat we niet genoeg aandacht konden besteden aan onze oudste leden doordat ze samen met de 10-jarigen in 1 groep zaten.

Deze 12+ groep is er voor al onze leden van 12 tot 14 jaar. Met deze groep daan we al wat meer ruigere of avontuurlijkere spelen. Ook gaan we met deze groep regelmatig op uitstap. Zo vragen we aan deze leden om elke donderdag en vrijdag de fiets mee te nemen zodat we ook de streek buiten het dorpscentrum kunnen verkennen.

Op woensdagavond heeft deze groep ook jongerenwerking. Dan doen we al eens speciale activiteiten. Meer info hierover vind je bij jongerenwerking.

Ridders van Bocholt

Ridder_mini_ZT_WT.jpg

Lid van de VDS

Like ons op Facebook